Hem

SDLAirport

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök
In English

Ny chartersäsong till populära Kroatien

16 januari 2017

Värmande nyheter i höstkylan när Kroatienspecialisten meddelar att de fortsätter satsa på direktcharter från Sundsvall Airport till Kroatien under sommaren 2017. Dessutom väljer Kroatienspecialisten att utöka antalet avgångar för att möta den stora efterfrågan på resor till den populära semesterdestinationen.

-Efter första säsongen har resorna till Split varit väldig uppskattade bland våra resenärer och det känns riktigt bra att Kroatienspecialisten, som vi har ett mycket bra samarbete med fortsätter att satsa på direktcharter från Sundsvall Airport, säger Sara Rylander, på Sundsvall Airport.

Kroatien är en av medelhavets pärlor med sitt turkosa kristallklara hav, det milda klimatet samt intressanta sevärdheter och ett rikt kulturarv. Landet bjuder på många trevliga badorter, mysiga historiska städer, vacker natur, god mat och långa stränder.

-Landet har en lång och fascinerande historia med några av världens bäst bevarade antika städer och romerska monument. Här finns dessutom några av Europas mest storslagna nationalparker och världsarv, vilket gör Kroatien till ett resmål som verkligen har något för alla. Allt detta är inramat i en avslappnad och genuin atmosfär med ett gästvänligt folk. Därtill landet har inbjudande naturstränder och prisbelönta charmiga vingårdar, säger Haris Nuspahic, marknadschef på Kroatienspecialisten.

Det kommer att vara möjligt att åka till Kroatien direkt från Sundsvall Airport lördagar med start 22 juli till 12 augusti. Resorna är bokningsbara på Kroatienspecialistens hemsida eller hos de lokala resebyråerna.

För mer information

Rylander Sara

Marknadsansvarig

16 januari 2017
Kontakt

Frank Olofsson

Flygplatschef

Telefon: 072-17 09 502

Visa månad