Hem

SDLAirport

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök
In English

Extraflyg från Sundsvall till Gran Canaria hösten 2017

16 januari 2017

TUI fortsätter att satsa på Sundsvall Timrå Airport. Säsongen 2017/2018 utökas med fler antal avgångar och platser till den soliga spanska ön. 

I höst, vinter och vår kommer länsborna att i ännu större utsträckning att kunna besöka Gran Canaria då TUI satsar på fler flygavgångar från Sundsvall Timrå Airport. Tidigare gick säsongen mellan december och april, men i år tidigareläggs säsongen redan från oktober när TUI ökar på antalet avgångar, från 19 till 26 stycken.

Totalt innebär det en ökning på 35 procent vad gäller antalet platser till kanarieön jämfört med säsongen i fjol. Dessutom förbättras flygtiderna, med utflyg på morgonen och hemkomst på kvällen – vilket innebär mer tid på själva resmålet för resenärerna.

– Vi har sett att intresset för Gran Canaria ökat markant det senaste året och indikationen är att det håller i sig. Därför känns det väldigt kul att kunna förlänga säsongen för Sundsvall Timrå Airport, säger Leyla Öfwerström, informatör på TUI.
- Vi vet att efterfrågan på resor från vår lokala flygplats är ständigt hög i regionen så att TUI ökar antalet avgångar till Gran Canaria är såklart mycket positivt, säger Frank Olofsson, flygplatschef på Sundsvall Timrå Airport.

Resorna finns till försäljning nu på tui.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För mer information, kontakta:
Leyla Öfwerström, informatör TUI:
leyla.ofwerstrom@tui.se 
Tel: 08-720 73 17


Rylander Sara

Marknadsansvarig

16 januari 2017
Kontakt

Frank Olofsson

Flygplatschef

Telefon: 072-17 09 502

Visa månad