Hem

SDLAirport

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök
In English

Upptäck Sundsvall och Timrå

31 oktober 2018

I Sundsvall och Timrå finns både fin natur och stort utbud av sport, shopping och restauranger. Städerna erbjuder också ett brett utbud av hotell och konferens.

Sundsvall

Sundsvalls stenstad

Sundsvall  ligger vackert vid havet mitt emellan Norra och Södra Stadsberget. Här finns den unika Stenstan – Europas nordligaste genuina stadsbebyggelse i samma tradition som Wien och Berlin. I Stenstan finns Norrlands största citygalleria och tillsammans med Birsta köpcentrum, så är handeln en stor framgångsfaktor.

 

Med Sveriges första internationella Casino, äventyrsbadet Himlabadet och Sundsvall Open Trot är Sundsvall ett populärt mål för alla åldrar och kynnen.


Slalombacken mitt i stan, stadsparkerna och våra fina längdspårsystem är några detaljer som gjort att vi dessutom röstats fram som topp 3 av Sveriges friluftskommuner tre år i rad.

Timrå - Norrlands bästa företagsklimat

Vivsta varv i Timrå

Timrå är en kustort mitt i Sverige, strategiskt placerad mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns en naturskön landsbygd som präglas av småskalig verksamhet och jordbruk. 

Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen. Samtidigt finns det starka industrier och ett växande näringsliv. I Timrå finns närheten och erbjuder toppenläge.

31 oktober 2018
Läs Sundsvall, Timrå och Ånges Turistmagasin på webben

Turistmagasin för Sundsvall, Timrå och Ånge