Hem

SDLAirport

Knapp för att fälla ut menyn Knapp för att fälla ut sök
In English

Lediga tjänster

13 november 2018

Vi söker extrapersonal till Midlanda Flygplats AB

 

Vi är i en utvecklingsfas där vi genomgår en kompetenshöjning av vår personal, och behöver därför ersättare under denna utbildningsperiod, samt ersättare vid övrig frånvaro och sjukdom.

Dina primära arbetsuppgifter är att arbeta med incheckning, i säkerhetskontrollen samt med lokalvård. Med stor tillförsikt checkar du in passagerare och bagage, kontrollerar resenärernas bagage samt utför visiteringar för att säkerställa att inga förbjudna föremål tas med ombord. Mellan flygavgångarna arbetar du med lokalvård och ser till att flygplatsens lokaler är välvårdade.

Vi söker dig som har en positiv inställning, och vilja leverera resultat samt ha en god samarbetsförmåga. Du ska vara stresstålig, ha ett högt säkerhetstänk, klara av att ha många bollar i luften och kunna ta egna initiativ.

Krav:

  • Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, samt ha lätt att uttrycka dig både i skrift och tal.
  • Du ska ha godkänd 3-årig gymnasiekompetens eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt.
  • Du ska ha god syn och hörsel, samt färgseende utan avvikelser.
  • Du ska ha mycket god fysik och klara de fysiska krav som krävs för att kunna bli flygplatsbrandman om behovet uppstår.
  • Du ska uppfylla kraven på svenskt medborgarskap enligt § 29 Säkerhetsskyddslagen (1996:627) Tjänsten är en allmän visstidsanställning som kan leda till en tillsvidareanställning i framtiden. Arbetstiderna är skiftgång med varierande tider från 05:00 till midnatt samt helger.
  • Meriterande är om du arbetat i incheckningssytemet Altea tidigare.


All personal kommer före anställning att säkerhetsprövas enligt Tsfs-Sec samt drogtestas. 

Ansökan och CV skickas till: christina.eriksson@sdlairport 13 november 2018